Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.me

Vinsko veče vinarije “Skaramuča”

Vinsko veče vinarije "Skaramuča"

Kalamper Hotel&SPA 4plus zvjezdice, luksuzni barski hotel, je u saradnji sa kompanijom NTC obradovao svoje goste sa još jednom promocijom vina, čuvene hrvatske vinarije Skaramuča.

Promocija je obuhvatala prezentaciju 3 vrste vina, Skaramuča Rose, Skaramuča Pošip, Skaramuča Plavac Mali i pjenušavog šampanjca, Zlatna Radgonska Penina. Uparivanje hrane i vina se sastojalo iz 5 gangova pažljivo odabrane hrane koja je pratila ukus i vrstu vina.

Za kompletan ugođaj tokom vinske večeri gosti su mogli uživati u dobro poznatim zvucima sestara Andjele i Slađe Janković.

Vinsko veče je organizovano uz pomoć kolega iz kompanije NTC, iz Nikšića, sa kojima imamo odličnu i dugogodišnju saradnju. Ulažemo zajedničke napore kako bi u zimskom periodu animirali goste da kvalitetne večeri provedu u jednoj od najboljih objekata uz edukaciju o vinima, vrstama i sa degustacijom posebno izabranih sorti vina.

Trudimo se da odaberemo vina koja su manje zastupljena na našem tržištu, posebne sorte, starija vina, kao i specijalna izdanja proizvedenih vina.

“Mi smo jedna od brojnih distributerskih kuća na tržištu Crne Gore, ali nastojimo da se izdvojimo posebnim asortimanom proizvoda. Distribucija hrane i pića renomiranih brandova koji garantuju stalan kvalitet čini NTC prepoznatljivim među konkurencijom. Poznavajući potrebe i navike kupaca, NTC kompanija je svoju ponudu u potpunosti prilagodila tržištu, imajući u vidu da je zadovoljan i vjeran potrošač najbolja potvrda uspješnosti poslovanja”, kaže Milena Dubljević iz NTC-a.

Robert Luis Stivenson je o vinu govorio kao o „flaširanoj poeziji“.

Program je upotpunjen prisustvom G-dina Branimira Anđelića, iz Vinarije Skaramuča koji je gostima prezentovao vina koja su imali prilike da degustiraju. Gosti su o svakom vinu, kao i o samom načinu proizvodnje i skladištenja čuli brojne zanimljivosti.

Cijenjeni hrvatski vinar Ivo Skaramuča vlasnik je i idejni začetnik proizvodnje vina pod brandom Skaramuča. Skaramuča je dokaz kako se samo mukotrpnim radom, predanošću i ljubavi prema vinu može postići zavidan uspjeh koji on i njegova porodica njeguju godinama. Vinogradi porodice Skaramuča nalaze se na istaknutim položajima poluostrva Pelješca.
Jedinstvenost prirode položaja Dingač, snagom duha, ljubavi i rada pretvrorena je u vinograde i vina Skaramuča. Hvala Vam na provjeri te istine“, rekao je Ivo Skaramuča, vlasnik vinarije.

Kalamper Hotel&SPA 4plus* će i u narednom periodu pripremati za goste razne vinske i tematske večeri.

Pozivamo Vas da u našem restoranu organizujete Vaše svečane večeri ili proslavite najljepše momente u predivnom ambijentu koji garantuje najbolju uslugu.

“Vino je jedan od najcivilizovanijih stvari na svijetu i najvažnija prirodna stvar u svijetu koja je dovedena do savršenstva i nudi niz zadovoljstava i zahvalnosti za razliku od vjerovatno bilo koje druge čulne stvari.” – Ernest Hemingvej

Share