Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.me

Vinsko veče u Kalamper Hotel&SPA

Vinsko veče u Kalamper Hotel&SPA

Kalamper Hotel&SPA 4plus zvjezdice, luksuzni barski hotel, je u saradnji sa kompanijom NTC obradovao svoje goste sa još jednom promocijom vina, čuvene hrvatske vinarije Stina sa Brača.

Promocija je obuhvatala prezentaciju 3 vrste vina, Stina Cuvee, Stina Pošip, Stina Plavac Mali Barrique i dizestiv Limoncello. Uparivanje hrane i vina se sastojalo iz 4 gangova pažljivo odabrane hrane koja je pratila ukus i vrstu vina.

Za kompletan ugođaj tokom vinske večeri gosti su mogli uživati u dobro poznatim zvucima Dina i Džaje Beharovića.

Vinsko veče je organizovano uz pomoć kolega iz kompanije NTC, iz Nikšića, sa kojima imamo odličnu i dugogodišnju saradnju. Ulažemo zajedničke napore kako bi u zimskom periodu animirali goste da kvalitetne večeri provedu u jednom od najboljih objekata uz edukaciju o vinima, vrstama i sa degustacijom posebno izabranih sorti vina.

Trudimo se da odaberemo vina koja su manje zastupljena na našem tržištu, posebne sorte, starija vina, kao i specijalna izdanja proizvedenih vina.

,,STINA – INSPIRACIJA IZ KAMENA – Stina, jedinstveni bijeli kamen, simbol je i ukras otoka Brača. Jednostavna i surova u svojoj ljepoti, oduvijek je bila izvor inspiracije za mnoge bračke umjetnike koji su na otoku živjeli i stvarali, ali i izvor muke Bračana koji su ovisili o velikodušnosti škrte bračke zemlje protkane kamenjem, ukratko stinom. Kamen je poput praznog slikarskog platna poslužio mnogim kiparima, inspirao mnoge slikare, književnike i pjesnike, ali u vinogradarstvu je označavao trud i upornost da iz ćutljivog kamena poteče kaplja vina.

Upravo smo zbog toga za naše vino odabrali ime STINA, ponosni na proizvod, ali i na ovaj nevjerojatan kamen koji je neraskidljiv dio otoka Brača, i bez kojeg naša vina ne bi bila ono što jesu. Stina je polje puno kamenja, na kojem je umjetnost stvoriti vino raskošnog ukusa.
Stina je Brač i Brač je Stina.

Sama etiketa naše ambalaže nadahnuta je bijelim bračkim kamenom, te Vas poziva da na njoj ostavite svoj trag, napišete pjesmu ili slikate kapljicom crnog vina“, kako navode iz vinarije.

Kalamper Hotel&SPA 4plus* će i u narednom periodu pripremati za goste razne vinske i tematske večeri.

Pozivamo Vas da u našem restoranu organizujete Vaše svečane večeri ili proslavite najljepše momente u predivnom ambijentu koji garantuje najbolju uslugu.

Share