Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.me

Travel Massive MNE event

Travel Massive MNE event

Zahvaljujemo se svima onima koji su prisustvovali #TravelMassiveMNE događaju u hotelu Kalamper Hotel & Spa u Baru u petak, 17.novembra!

Zadovoljstvo nam je da smo ugostili ljude iz turističke djelatnosti, kao i studente i učenike koji izučavaju ovu granu industrije, ali i naše cijenjene prijatelje i kolege. Zahvaljujemo se i digitalnom putnom vodiču, My Guide Montenegro, na prezentaciji koju su nam svima prikazali, i na taj način nas upoznali kako na najlakši način upravljati digitalnim kanalima koji služe u svrhu promocije našeg brenda, sa akcentom na web prezentacijama, društvenim mrežama i sl.

Posebno bismo istakli i posjetu gdina Matijasa Derakea, poznatog njemačkog blogera i člana Travel Massive zajednice, koji se pridružio našem skupu u petak i unaprijedio ga je sa svojim iskustvom.

Kalamper Hotel & Spa posjeduje modernu opremljenu konferencijsku salu, pogodnu za sve vrste manjih i srednjih konferencija, u kojoj se može smjestiti oko 70 osoba. Biće nam zadovoljstvo da budemo domaćin ukoliko Vam je potrebno mjesto za organizaciju skupova, sastanaka, konferencija i sl.

MICE turizam je grana koja nam je jako atraktivna, pa je sa tim ciljem u našoj sali obezbijeđena napredna tehnologija, sa projektorom sa integrisanim računarom, koji olakšava Vaše prezentacije i konferencijsko poslovanje uopšte.

Kalamper Hotel&SPA je prepoznat kao lider u inovacijama i unapređenju svojih usluga i kompetencija na turističkom tržištu Crne Gore kao destinacije održivog razvoja turizma.

Čast nam je organizovati radna druženja sa kolegama iz turističke branše sa ciljem razmjene iskustava i kreiranjem turističke ponude kao jedinstvenog proizvoda i usluga u hotelijerstvu.

Više o prethodnom događaju možete naći i na našim kanalima na društvenim mrežama.

 

Share