Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.me


Ponuda smještaja

Sobe /

Apartmani

Pronađite idealan smještaj u našem hotelu

Izaberite idealan smještaj

Sobe i

Apartmani

Vrhunac luksuza i udobnosti, prirodni materijali, karakteristični i savremeni detalji dizajna enterijera sa naprednom tehnologijom napravljeni da zadovolje potrebe svih, obebjeđujući maksimalnu udobnost.

Hotel raspolaže sa 24 smještajne jedinice izgrađene pored kristalno čiste vode, i predivnog ambijenta. Struktura soba sadrži 17 standardnih soba, 6 apartmana i Predsjednički apartman. Apartmani su sa pogledom na more i djelimičnim pogledom na more.DVOKREVETNA SOBA

29m² / maximalno osoba +

Sa terase dvokrevetne sobe se pruža izvanredan pogled na očaravajuće morsko plavetnilo, a uz večernju kafu možete uživati u čarobnim zalasima sunca od kojih zastaje dah.


APARTMAN STANDARD

44m² / maximalno osoba +

Nakon vrelog dana punog raznih ljetnjih avantura i dešavanja u našem kompleksu, ovaj će Vam apartman obezbijediti opuštanje i potpuni spokoj dok uživate u nezaboravnom zalasku sunca ili večernjem posmatranju zvijezda i slušanju krika galebova.


APARTMAN LUX

44m² / maximalno osoba +

Kako i u samom nazivu piše,Lux, tako ćete se i osjećati u njemu. Moderno uređeni apartman sa dodatnim prostorom koji Vama i Vašoj porodici pruža dodatni ugođaj botaka, sa čije predivne terase se pruža očaravajući pogled na beskrajno plavo more.


PREDSJEDNIČKI APARTMAN

150m² / maximalno osoba +

Gost koji ima visoke standarde i želi sebi i svojoj porodici priuštiti nešto veličanstveno, Kalamper Hotel&Spa ima i takvo nešto u svojoj ponudi. Naš najekskluzivniji smještaj, Predsjedniči apartman, svojom veličinom i ekskluzivnošću će opravdati svoje ime.