Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.me


Za Vaše poslovne sastanke

Konferencijska

Sala

Moderno uređena

Konferencijska

sala


„ Svaki uspješan projekat prije svoga završetka izgleda kao potencijalna katastrofa.“ (Rosabeth Moss)
Budući da se nalazi na veoma atraktivnom mestu, okružen prirodom  Kalamper Hotel&SPA 4plus* predstavlja idealno mesto za održavanje konferencija, seminara, sastanaka, VIP proslava i drugih poslovnih okupljanja.

Konferencijska sala je kompletno tehnički opremljena da Vam omogući održavanje seminara, prezentacija, predavanja i sastanaka na najvišem nivou.

Sala za konferencije ima 60 mjesta za sedenje.

Sistem omogućava održavanje interaktivnih video prezentacija uz audio podršku, audio reprodukcijom prezentacionog sadržaja preko soundbar zvučnog sistema i bežičnog subwoofer sistema koji se može adekvatno pozicionirati u prostoru, bez potrebe za dodatnom kablovskom instalacijom.

Pored reprodukcije audio sadržaja prezentacije, predviđeno je dozvučavanje govornika-predavača i to preko jednog bežičnog jednokanalnog mikrofonskog seta, koristeći ručni bežični predajnik ili džepni predajnik sa lavalier ili okovratnim mikrofonom.

Audio sabiranje u željenom odnosu, kao i podešavanje nivoa ulazne osjetljivosti i nivoa zvuka sabranog signala i mikrofona i prezentacionog audio sadržaja se vrši preko minijaturnog audio miksera takođe ugrađenog na podno motorizovanom nosaču.

Sala za seminare, sastanke nude Vam potpuni mir i tišinu za adekvatnu realizaciju Vašeg poslovnog okupljanja.

Ljubazno i profesinalno osobilje restorana pobrinuće se da sve Vaše potrebe budu ispunjene.

Najbolje mesto za održavanje Vašeg sastanka, je zasigurno Kalamper Hotel& Spa.