Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.me

Kalamper Hotel&SPA je dobitnik Brand Leader Award 2017

Kalamper Hotel&SPA je dobitnik Brand Leader Award 2017

Kalamper Hotel&SPA 4plus zvjezdice je novootvoreni hotel na Velikom pijesku, u Baru, koji je za kratko vrijeme dobrio brojne sertifikate i nagrade.

Kalamper Hotel&SPA JE Eko hotel, nosioc Eco Label sertifikata Evropske Unije. Takođe, Kalamper Hotel&SPA je sertifikovan kao dio HACCP sistema .

Kalamper Hotel&SPA je prisustvovao 7. Biznis Konferenciji SEET 2017 za  „Turističko tržište Jugoistočne Evrope“.

  1. Biznis Konferencija SEET 2017 „Turističko tržište Jugoistočne Evrope“održala se pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, 4. oktobra 2017.u Sava centru u Beogradu.Cilj „SEET 2017“ je unapređenje konkurentnosti i povećanje prihoda turističkih privreda u regionu JIE, jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista izmedju zemalja u Regionu i privlačenja turista sa dalekih emitivnih tržišta i sagledavanje realnog stanja turističkog tržišta sa aspekta pozicioniranja Regiona kao kvalitetne, prepoznatljive i poželjne turističke destinacije koja treba da osigura dugoročnu profitabilnost i održivu konkurentnost uz ostvarenje, ekonomskih, ekoloških i društvenih ciljeva, identifikuje turistički lanac vrednosti, poveže sve relevantne predstavnike industrije turizma i podstakne kreiranje savremenih tržišnih strategija za plasman turističkog proizvoda kako na regionalnom tako i globalnom tržištu.Predlaganjem mjera za poboljšanje uslova poslovanja u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, učesnici “SEET 2017“ će svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknuti nove inicijative i poslovne prilike i postaviti smjernice za unaprijeđenje tržišta kroz umrežavanje partnera i usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

Brand Leader Award

Mass Media International i Stručni kolegijum 7. Biznis Konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2017”, na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unaprijeđenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona JIE, doneo je odluku da najzaslužnijim pojedincima, kompanijama i medijima dodijeli BRAND LEADER 2017 AWARD.

[/vc_column][/vc_row]
Share