COVID 19 INFO

WHAT DO YOU NEED TO KNOW?

Javne površine:

* Poštovanje fizičke distance
* Dispanzeri sa dezinfekcionim sredstvima na svim prostorima (uključujući i liftove)
* Informacije o obaveznim mjerama na svim javnim površinama
* Obavezne zaštitne maske u unutrašnjim prostorima
* Učestalo čišćenje i dezinfekcija javnih površina, (predsoblja, liftovi) kao i predmeta koji se često dodiruju (ručke, rukohvati, prekidači, kvake na vratima).
* Dozeri za dezinfekciju ruku dostupni su na ulazu / izlazu iz hotela kao i na svim ostalim ključnim mjestima unutar hotela
* Redovno održavanje sistema za ventilaciju

Recepcija:

* Informisanost gostiju o obavezi nošenja zaštitnih maski
* Prilikom prijavljivanja gostiju na recepciji, obavezno je poštovanje mjera fizičke distance od najmanje 2m.
* Bell boy usluge uz poštovanje mjera zaštite i dezinfekcije
* Gostu će po dolasku u hotel biti mjerena tjelesna temperatura.

Glavni restoran:

* Postavljene oznake za poštovanje distance tokom usluživanja
* Obaveza dezinfekcije ruku za sve korisnike
* Stolova uz poštovanje distance od 2 m
* Bez mogućnosti samoposluženja – kuvari poslužuju goste na švedskom stolu uz nošenje rukavica i maski
* Detaljna dezinfekcija površina i inventara sa kojima gost dolazi u kontakt
* Jasno postavljene informacije o sprovedenim aktivnostima dezinfekcije