Veliki Pijesak, 85000 Bar
Montenegro
382.68.333.833
382.30.364.335
sales@hotelkalamper.me
reservations@hotelkalamper.me


Ponuda smještaja

Depadans

Apartmani

Pravi lideri imaju viziju i uvjereni su da se svaki san može ostvariti. Naša vizija je da budemo lideri nove ere turizma u proužanju visoko kvalitetne usluge

U novom ruhu na starom mjestu

Depadans

apartmani


Depadans Hotela Kalamper je jedan od luksuznih hotela na Velikom Pijesku, koji je smješten je na samoj obali mora.
Prednost depadansa je to što je već jednu deceniju najbolji izbor za porodični odmor na Barskoj rivijeri. Shodno tome, odlučili smo da naše goste obradujemo novim renoviranim apartmanima. Svaki detalj hotela je pažljivo osmišljen kako bi se gostima pružio maksimalan ugođaj. U renoviranju hotela su radili poznati dizajneri kako bi napravili idealni spoj luksuza i komfora.
Depadans posjeduje 18 smještajnih jedinica, od toga 6 studio apartmana, 9 jednosobnih apartmana, 2 lux dvosobna apartmana i 1 lux trosoban apartman. Apartmani su sa direktnim pogledom na more i djelimičnim pogledom na more.
Karakteristika apartmana jeste funkcionalnost, udobnost i luksuzan i moderan dizajn koji će omogućiti prijatan odmor porodicama.
Svaka smeštajna jedinica je opremljena internetom, telefonskom linijom, , elektronskim sefom i kompletno opremljenim kupatilom ,komfornim sobama, kuhinjom, terasom, zatim mini bar-om, centralnim klima uređajem, LCD televizorom.
Novost, koja će zasigurno obradovati goste Depadans Hotela Kalamper, je da je gostima na raspolaganju besplatno korišćenje hotelskih sadržaja u Kalamper Hotel & SPA, odnosno korišćenje: sadržaja SPA centra, teretane, dječije igraonice, bicikala, plažnog mobilijara i otvorenog bazena nalounge baru.
Takođe, Za goste je obezbijeđen privatan parking pokriven video nadzorom.
Visoko profesionalni i ljubazni personal Kalamper tima će Vam pružiti perfektnu uslugu i potruditi se da Vaš boravak bude opuštajući i u ugodan uz nezaboravno iskustvo.
Topao osmijeh i ljubazna usluga su naša svakodnevna politika za svakog gosta.
Dobrodošli!